popAdvert meny
 popAdvert login
ID:

Password:

Glemt passordet ? popAdvert.com - Gratis trafikk!  

 

Frequently asked questions

Her er en oversikt over vanlige spørsmål vi får fra våre medlemmer. Les disse før du sender oss en mail om ditt problem.

Spørsmål : Jeg har lagt ut PopAdvert koden på min webside, og jeg har tjent opp flere kreditter/besøk. Men jeg mottar ikke trafikk fra PopAdvert, hvorfor ?

Svar : Vi må godkjenne alle sider manuelt før disse mottar trafikk. Dette kan ta opp til 48 timer. Men du kan begynne å tjene kreditter med en gang. Du vil motta  den oppsamlede trafikken med en gang din side er godkjent. Grunnen til at vi ønsker å godkjenne alle sider manuelt, er at ikke upassende sider skal kunne bytte trafikk med andre sider i nettverket.

Spørsmål : Det virker som det er et problem med PopAdvert koden. Det kommer ingen pop-up annonse når jeg besøker siden min. Hvorfor ?

Svar : Du må huske at koden må plassees mellom "head taggene" øverst i html koden. Slik : <Head>Plasser koden her</head>. Om denne blir plassert et annet sted, kan det ta lengre tid å laste annonsen. Problemet kan også være relatert til våre regler. For at annonsen ikke skal bli irriterende, vil annonsen kun vises til samme person en gang pr time. På denne måten slipper man at annonsen kommer opp om man trykker på tilbakeknappen etter å ha besøkt  en webside med en PopAdvert kode.

Spørsmål : Jeg har problemer med å legge inn PopAdvert koden på siden min, hva gjør jeg ?

Svar : Du må først merke teksten/koden med musen. Deretter bruker du høyre museknapp til å kopiere teksten. Så flytter du musepekeren dit du ønsker å plassere koden og velger "lim inn". Trykk på "lagre" og last deretter siden opp til din server. Om du bruker Microsoft Frontpage, kan det oppstå problemer. Da er det lettere å åpne dokumentet/siden i wordpad og gjøre samme operasjon der.

Spørsmål : Bytter jeg kun trafikk med sider innenfor samme språk som mitt eget ?

Svar : Ja, om du eier en norsk webside, vil du kun bytte trafikk med andre norske sider. Du bytter også trafikk kun med sider i din egen kategori. Men om der ikke er andre sider i din kategori, vil du få opp en side fra en nærliggende kategori, på ditt språk.

Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt. Men husk at vi ikke besvarer spørsmål fra FAQ siden. Send dine spørsmål til denne adressen :

Members@popadvert.com

 popAdvert

Vil du se et eksempel på en PopAdvert ?
Klikk her

Language : Danish
English
Norwegian
Russian
Polish

Coming soon:
German French  Swedish Italian Chinese

    Sign up | Øk trafikken | Affilate | Kontakt |
 FAQ | Bytte trafikk? | Annonsere | Hjem

Copyright © 2000 popAdvert.com - All rights reserved

USA Bpath Network
chart.dkNorge Bpath Network