popAdvert meny
 popAdvert login
ID:

Password:

Glemt passordet ? popAdvert.com - Gratis trafikk!  

Webmaster - Øk trafikken med 100% !!

Øk trafikken til websiden din med 100% - GRATIS !

  PopAdvert.com tilbyr deg nå en ny og banebrytende måte å markedsføre internettsider på. Og best av alt, det er gratis for deg som webmaster å være med.

  Om du melder deg på et vanlig bannerexchange, er du heldig om du får en klikkrate på 1%. Med PopAdvert.com sitt trafikkbytte-system, vil klikkraten alltid være 100%.

  Så slutt å sløse med trafikken din, meld deg på i dag.

  Trafikkbytte med pop-up annonser

  Mange som har prøvd linkbytte, bannerexchange og lignende har funnet ut at dette ikke er særlig effektivt. Hos Popadvert.com kan vi derimot garantere økt besøk. Vi gir deg muligheten til å bytte reell trafikk, ikke bare visninger eller clickthroughs. Vår teknologi gjør at en ny webside blir åpnet når en besøkende forlater websiden din. Merk at dette ikke skjer før trafikken forlater din side, du vil altså aldri miste trafikk.

  For hver gang to personer besøker siden din og åpner et PopAdvert vindu eller annonse, vil du få et besøk tilbake fra andre sider i nettverket. Du vil med andre ord øke besøket til din side med 50% i det øyeblikket du aktiverer ditt medlemsskap hos oss. Vi har også et referral program. For hver ny webmaster du verver til PopAdver.com, vil du få 300 besøk i vervepremie. Du finner din referral kode ved å logge inn på kontoen din.

  Så hvorfor bruke banner som gir deg 1% økning i besøket ( Om du er heldig..). Spreng telleren – meld deg på PopAdvert.com i dag.

  Hvordan melde seg på :

  1. Fyll ut registreringsskjemaet.
  1. Kopier og lim inn html-koden på websiden. ( Mellom <head> og </head> ). Om du har problemer, bør du åpne websiden i wordpad og lime inn koden på denne måten.
  1. Når du har uploadet websiden med PopAdvert koden, kan du bare slappe av og nyte trafikkøkningen .

  Om du ønsker å forandre kontoinformasjonen din, kan du logge med passord og brukernavn for å endre dette.

 popAdvert

Vil du se et eksempel på en PopAdvert ?
Klikk her

Language : Danish
English
Norwegian
Russian
Polish

Coming soon:
German French  Swedish Italian Chinese

    Sign up | Øk trafikken | Affilate | Kontakt |
 FAQ | Bytte trafikk? | Annonsere | Hjem

Copyright © 2000 popAdvert.com - All rights reserved
USA Bpath Network

chart.dk
Norge Bpath Network